Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szórd a pénzt és fuss új köntösben

2009.08.17. 10:54 koimbra Szólj hozzá!

1902-ben adták ki George Barr McCutcheon regényét, a Brewster's Milliont. A könyv igen nagy népszerűségnek örvedett, 1906-ban pedig színdarab formájában is látható volt. 1945-ben készült egy film belőle Denis O'Keefe főszereplésével, de talán jobban ismerős lesz miről van szó, ha megemlítem az 1985-ös filmet, a Szórd a pénzt és fuss! vígjátékot, ebben Richard Pryor és John Candy játszott, a produkciót pedig Walter Hill dirigálta és szerintem igen-igen jól lehetett rajta szórakozni. Michael Dilberti és Matthew Sullivan írják az új verzió forgatókönyvét a regény alapján.

A történet szerint Montgomery Brewster 300 millió dollárt örökölne bácsikájától, azonban ehhez csak akkor juthat hozzá, ha egy hónap alatt úgy elkölt 30 milliót, hogy egy vasa sem marad. Brewster pedig hozzálát a pénz szórásába, ez azonban nem megy olyan könnyen, mint várta.

Alább egy 5 perces részletet láthattok a 85-ös filmből, ebben mondja el a végrendeletét Brewster nagyábikája.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr811314567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása