Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Channing Tatum a 9. légió után nyomoz

2009.08.25. 16:49 koimbra Szólj hozzá!

Neill Marshall már javában forgatja a Centuriont, amely a 9. légióról szól és i.sz. 117-ben játszódik, már jött egy videó a forgatásról és Olga Kurylenkoról is láthattatok egy képet. a filmmel kapcsolatban.

Megszokhattuk már, hogy olykor hasonló támájú filmek kerülnek a mozikba pár hónapos csúszással (pl. Dante pokla-Tűzhányó, Armageddon-Deep Impact), a Centurion is össze fog csapni egy másik alkotással, ennek címe The Eagle of the Ninth lesz. A produkció i.sz. 140-ben fog játszódni, a főhős egy fiatal római, Marcus Aquila (Channing Tatum), akinek az a küldetése, hogy kiderítse hogyan szívódhatott fel a 9. légió nyomtalanul a skót hegyekben.

Channing Tatumon kívül feltűnik még Donald Sutherland, aki Marcus nagybácsikája lesz, Jamie Bell és Mark Strong is játszik a filmben. Az utolsó skót király rendezője, Kevin MacDonald dirigálja a filmet. Ma kezdődött el a forgatás, Skóciában és Magyarországon veszik fel a jeleneteket.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr991337607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása