Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek röviden, előzetesek, poszterek

2009.08.26. 20:02 koimbra Szólj hozzá!

- Elizabeth Banks fogja alakítani Russel Crowe feleségét a The Next Three Days filmben. Crowe tehát Banks-et fogja megszöktetni a rácsok mögül.

- Justin Theroux leszerződött a Your Highness vígjátékhoz, a színész egy gonosz varázslót fog alakítani. James Franco és Danny McBride pedig két herceget játszik, Natalie Portman pedig harcos hercegnő lesz.

- Susan Sarandon is játszik a Tőzsdecápák folytatásában, Shia LaBeouf anyjának a szerepét kapta meg.

- Hamarosan hozzálátnak  a Devil természetfeletti thriller forgatásának, a film története M. Night Shyamalan fejében született meg, a forgatókönyvet pedig Brian Nelsonnal (30 Days of Night) írta meg közösen, a rendezést pedig a Dowdle tesók (a Karantén forgatókönyvét írták, egyikük pedig megrendezte) vállalták el.

- Novemberben inddulhat a Black Swan forgatása, a produkciót Darren Aronofsky rendezi. A külföldi oldalakon felmerült, hogy a két főszereplő, Natalie Portman és Mila Kunis között lesznek majd leszbikus jelenetek, ezt azonban megcáfolták.

- A Whip It posztere, előzetes erre

 

- Jennifer's Body videó, beszélnek a készítők és pár képkockát is láthatunk a filmből.

És egy nemzetközi poszter

- The House of Devil előzetese. A történetben egy egy diáklány elvállal egy bébiszitterkedést, csakhogy munkaadói egy sátáni rituláéhoz akarják őt felhasználni.

- Az HBO új sorozatának, a Bored to Death-nek az előzetese. A főszerepben Jason Schwartzman látható, de Zach Galifianakis és Ted Danson is jelen lesz.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr631340468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása