Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2009.08.27. 10:44 koimbra Szólj hozzá!

4 új film érkezett ma a magyar mozikba, a felhozatal eléggé nemzetközi, ugyanakkor ezek némi késéssel futottak be hozzánk. Úgy érzem kis hazánkban ezek egyike sem fog nagyobb tömeget megmozgatni.

ll Divo - A megfoghatatlan (Il Divo): olasz életrajzi film, Gulio Andreotti olasz miniszerelnökről szól, akit 1946-ban választottak meg erre a posztra, majd még hatszor tölthette be ezt a szerepet a politikában. 
Cannes-ban 2008-ban a Zsűri nagydíját kapta meg.

Gyors meló (Go Fast): francia akciófilm, Marek foglalkozása rendőr, társát, aki egyben legjobb barátja is megölik. Marek bosszút esküszik és beépül a kábítószercsempész bandába, akik gyors, tuningolt kocsikkal szállítják az országba a drogot.
Nem sok helyre jutott el ez a film, az imdb-t elnézve alig pár helyen vetítették csak, Franciaországban októberben mutatták be.
Feliratos előzetes


Férj és feleség (The Accidental Husband): Emmy Lloyd (Uma Thurman) rádiós műsorvezető, szerelmi szakértő, különféle tanácsokkal szolgál a betelefonáló hallgatóknak. Egy nő az ő javaslatára szakít barátjábal (Jeffrey Dean Morgan), a fickó azonban úgy dönt a maga módján áll bosszút Emmy-n, először megkéri egy hacker haverját, hogy kutyulja össze a nő magánéletét.

Már 2008 elején bemutatták Angliában, Észak-Amerikában pedig idén márciusba vetítették volna, ám a forgalmazó időközben csődbe ment. A  Rotten Tomatoes oldalán a 13 kritika egyike se pozitív, 0 %-os így ott a film.


Vénasszonyok nyara (Pranzo di ferragosto):olasz vígjáték, Giovanni már 60 éves és a majdnem 100 éves anyjával él együtt. Mindig van mit csinálnia, az anyja ellátja feladatokkal, még nyaralni sem tud elmenni, ráadásul egy rakat idős ember is a lakásba költözik.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr51341450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása