Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a 30 Days of Night folytatása

2009.09.02. 12:32 koimbra 1 komment

Előfordul olykor, hogy egy jó film nem csak hónapokat késik, hanem egyszerűen nem is jelenik meg itthon, aztán majd évek múltán nagy nehezen beesik a piacra az alkotás. Így fog járni a 2007-es 30 Days of Night horror is, ami konkrétan egy igazán jó film volt, hozzánk viszont még nem érkezett meg. Pedig igyekezhetnének, hiszen a folytatása el fog készülni, októbertől indul a forgatás.

Az első felvonásban egy alaszkai kisvárost szállnak meg a vámpírok, miután a Nap egy teljes hónapig nem mutatja meg magát. A folytatásban viszontláthatjuk az egyik fő karaktert, Stellát, de az őt alakító színésznő már nem lesz jelen a filmben. Melissa George helyett más rúghatja seggbe a vérszívókat, ugyanis Stella vámpírvadász lett, barátja halálát szeretné megbosszulni.

Az első rész  egy képregényen alapult, aminek az egyik alkotója Steve Niles is besegített a forgatókönyvbe. A folytatást Ben Ketai írja Niles-szal közösen.  Ketai dirigálhatja a vérontást, a film címe pedig 30 Days of Night: Dark Days lesz. Még nem tudni, hogy moziba kerül-e a sequel vagy DVD-n adják ki.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr641355124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2009.09.02. 12:59:19

Jó kis film volt, lehetett sejteni, hogy lesz folytatása
süti beállítások módosítása