Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rövid hírek

2009.09.02. 21:52 koimbra Szólj hozzá!

- Szomorú hírrel kezdem eme kicsiny hírblokkot, a jövő év várva várt nagy akciófilmje, a The Expendables április helyett augusztus 20.-án érkezik.

-Stephen Frears (Gyönyörű mocsokságok) készítheti el a Tamara Drewe képregény filmváltozatát Gemma Artertonnal (A Quantum csendje) a főszerepben. A Guardianban megjelenő képregény Thomas Hardy regényén, a Far From The Madding Crowd-on alapult.  A sztori középpontjában egy lány (Arterton) áll, aki egy orrplasztikán esik át, ami kicsit javít megitélésén. Szeptemberben indul a forgtatás.

- Kelly McGillis (Top Gun) is játszik a Stake Land vámpír thrillerhez. A filmben a világot elárasztják a vérszívók, McGillis pedig egy apácát játszik, aki a túlélőkkel veszi fel a harcot a vámpírokkal szemben és e közben meginog Istenbe vette hite.

- Todd MacFarlane készíti el a saját Óz, a Csodák csodáját, amelyben a főhősnő Doroty unokája lesz. Korábban arról volt szó, hogy Dakota Fanning lesz a főszereplő, ezt azonban MacFarlane cáfolta.

- Lena Headey is játszani fog az HBO A Game Of Throne fantay sorozatában.

- A Sony változtatott a Zöld Lódarázs bemutatójának a dátumán, ezek szerint a film 2010. júliusa helyett december 17.-én érkezik a moziba.

- Lindsay Lohannek a Playboy tavaly fél millió dollárt ajánlott, hogy ledobja a ruháit, a színésznő ezt nem fogadta el. Az idei ajánlat egy millió dollár.

- Jelenet a Get Low-ból

- Carriers poszter

- Pandorum német poszter

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr871356403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása