Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csak összejön a Zöld Lódarázs

2009.09.03. 11:02 koimbra Szólj hozzá!

Nincs több késedelem, nincs több szereplő-és rendezőcsere, a Zöld Lódarázs munkálatai elkezdődtek. A 90-es évek óta próbálják összehozni a filmet, de csak nem jött össze, aztán úgy tűnt, hogy minden egyenesbe jött. Seth Rogen lett a főszereplő, társát pedig Stephen Chow játszotta volna, aki a rendezői teendőket is elvállalta. Ám Chow végül kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva inkább otthagyta a direktori posztot, majd végül Kato megformálásáról is lemondott, kilépett a produkcióból. A megüresedett rendezői széket Michel Gondry (Tekerd vissza, haver) kapta meg, Katot pedig a tajvani színész-pop sztár Jay Chou jászhatja el.

A női főszereplő Cameron Diaz lesz, mellette feltűnik még Edward James Olmos (Battlestar Galactica), David Harbour (A szabadság útjai) és Tom Wilsinson (Valkűr). Nicolas Cage pedig bűnözőt alakíthat a filmben.

A Zöld Lódarázs kalandjait először a 30 években követhették nyomom a rádióhallgatók, később tévésorozat (Bruce Lee alakította Katot) és képregény is készült belőle. A sztori főhőse egy unatkozó milliomos, aki esténként társával a bűn ellen küzd. Bemutató 2010 december 17.-én.

Címkék: miújság green hornet

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr251357103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása