Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megan Fox skizo

2009.09.03. 18:44 koimbra 4 komment

Mostanában eléggé felkapott Megan Fox, nem elég, hogy az FHM-ben ő lett a világ legszebb nője, de a neve számos film kapcsán merül fel pletykaszinten, legutóbb pl. a Batman esetében jött szóba a neve, a The Sun ugyanis tudni vélte, hogy Fox leszerződött a következő Denevérember produkcióra. Ma már látható volt egy videó róla, amiben nem akart dalra fakadni, ám ezen kívül még interjút adott egy magazinnak, a külföldi oldalak közül van amelyik a Michael Bay felé tett megnyilvánulását emeli ki, van amelyik a skizofréniájáról szóló sorokat tette közzé. Én ezt egybegyúrva teszem közzé.

A Wonderland magazinnak adott interjúban a színésznő Michael Bayt a történelem legnagyobb szörnyetegéhez hasonlította: "Olyan, mint Napóleon, egy őrült, gyalázatos, mániákus  ember képet akar kialakítani magáról. A forgatáson olyan akar lenni, mint Hitler, és az is. Rémálom a munka vele, de ha éppen nem forgat és nincs rendezői üzemmódban, akkor igazán élvezet vele lenni, mert akkor olyan esetlen, reménytelenül esetlen."

Azt is elárulta Fox, hogy elolvasott minden könyvet példaképéről Marylin Monroe-ról és úgy hiszi hogy ő is hasonlóképpen végezheti, mint a bálványa (Monroe öngyilkos lett). A színésznő a skizofrénia tüneteit vette észre magán és úgy gondolja, hogy mentális problémái vannak, de konkrétan nem tudja megmondani, hogy mi lehet a baj.

Nem csak interjút adott Fox, de a magazin egy fotósorozatot is készített róla. Vagy megveszed az újságot vagy ide kattintva megnézheted ezeket a képeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr791358311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2009.09.03. 18:49:32

Ezt én is olvastam, szerintem Fox kisasszonynak simán csak feltűnési viszketegsége van. Mostanában annyi hülyeséget mondott, hogy ihaj. A képek meg szvsz borzalmasak. Pedig tényleg nem csúnya nő, szar képet sem igazán láttam még róla, de ezek igazán azok.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.03. 19:04:15

Bele akartam írni a klasszikus viccet, de akkor ide jegyzem le:
Te is skizo vagy? Akkor már négyen vagyunk.:)

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.09.03. 19:17:07

Megan Fox = Lady Gaga

Azaz: mérsékelten szép és tehetséges, de az önmenedzseléshez ért.

Drakeamarth 2009.09.03. 19:22:01

Szerintem is szeret Fox középpontban lenni, de Bayről nem mondott újdonságot. Eddig is lehetett tudni, hogy öntelt egoista barom, de ő James Cameronnal ellentétben még jó filmeket sem tud felmutatni.

Amúgy bírom Cameront :D
süti beállítások módosítása