Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Banderas a Shrekről és a Csizmás Kandúrról ejt pár szót

2009.09.04. 10:56 koimbra 2 komment

Antonio Banderas a The Other Man promóciója közben válaszolt néhány kérdésre a Shrek 4 és a Csizmás Kandúr produkciókkal kapcsolatban.

"Már majdnem kész a Shrek 4. Jeffrey (Katzengberg) tegnap felhívott és azt mondta, hogy majd ma reggel nézi meg. A film teljesen más lesz, mint az előzőek, valami történni fog az elején, aminek hatására a karakterek személyisége megváltozik. Szóval ez egy teljesen más lesz, a szereplők is mások lesznek, mint amit eddig megszokhattunk. A Csizmás Kandúr története is készen van. Végre elolvashattam a forgatókönyvet és szerintem fantasztikus lett. Salma Hayek is hangját fogja adni a produkcióhoz. Februárban kezdjük meg a hangfelvételeket." - mondta a színész.

Korábban azt mondták, hogy a Kandúr film eredettörténet lesz, de Banderas azt mondta, hogy a sztori a Shrek 4 és 5 között fog játszódni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr491359541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tipca 2009.09.04. 16:19:33

Nem is tudtam, hogy már ennyire előre vannak a Shrek 4-gyel. Vajon ez a "kész" azt jelenti, hogy "kész", vagy csak nagyjából, és még ezután jön az animálás, meg minden... habár ha nézik, akkor valószínűleg most hülyeséget kérdeztem. de akkor hogyhogy nincs még előzetes? (akár egy teaser is megtenné)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.04. 16:23:26

@Tipca: Ráérnek még, csak jövő nyáron jön a mozikba.
süti beállítások módosítása