Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Zombie helyére Lussier az esélyes

2009.09.07. 22:22 koimbra 1 komment

A Halloween remake-jének a második része kiábrándító eredményeket hozott eddig, úgy tűnik, hogy jóval az első felvonás bevétele alatt fog végezni. Weinsteinék annak ellenére, hogy elég gyéren teljesít a film máris bejelentették a harmadik részt, ami 2010 nyarán lesz látható és 3D-ben kerülne a mozikba. Rob Zombie-tól azonban megválnak, már nem ő fogja rendezni a sequelt, helyére Patrick Lussiert (Véres Valentin 3D) szeretnék megfűzni, vele folynak a tárgyalások. Ha megegyeznek Lussier írhatja és dirigálhatja a folytatást.

Ezen kívül van még egy horror Weinsteinék tarsolyában, újra szeretnék vászonra vinni Stephen King rövid történetét, A kukorica gyermekeit. Ehren Krugert (A kör) kérték fel, hogy írja meg a forgatókönyvet. 1984-ben már készült egy film King műve alapján, ezt pedig még hat rész követte. Az első tartalma: Egy fiatal pár (Burton és Vicky) békés utazgatásra indul, keresztülszelve az autópályát, eljutva a nyugodtnak és kihaltnak tűnő Gatlin városkába. Megérkezésük előtt kisebb baleset éri őket, azonban a városba érve kiderül, még több borzalom vár rájuk, ha ott maradnak. Választási lehetőségük azonban nincs, ezért megpróbálják felvenni a küzdelmet a Gatlin felnőtt lakosságát kiirtó gyermeki hitközösséggel és annak vezetőjével. (kritikustomeg)

Címkék: remake miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr111367125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Case · http://streetartbp.hu/ 2009.09.08. 10:27:40

Na ne már, a Children Of The Corn feldolgozások mind rémesek voltak eddig, minek megint elöszedni a sztorit?
süti beállítások módosítása