Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Burton stop-motion produkciót készít régebbi rövidfilmjéből

2009.09.12. 03:35 koimbra Szólj hozzá!

Tim Burton a D23 expón mutatta az Alice Csodaországban 3D-s teaserét, majd arról beszélt, hogy a stop-motion technikát felhasználva fogja elkészíteni  az 1984-ben bemutatott Frankenweenie családi sci-fi rövidfilmjének az új változatát, úgy tűnik ehhez lát hozzá az Alice után.  A történetben egy Victor nevezetű gyerek kutyáját elüti egy autó. Victor azonban nem hagyja veszni szeretett ebét és villámok segítségével próbál életet lehelni a kutyusba. Az új változatot 2011-ben mutatják be.

2007-ben Burton már megegyezett a Disney-vel a remake-et illetően, ám egy ideig nem történt semmi, majd idén januárban John August (Nagy hal) forgatókönyvírót kérték fel a szkript megírására.

Burton éppen rá fog érni, hiszen nem valószínű, hogy a Dark Shadows filmhez hozzá tudnak kezdeni egyhamar. Ebben a produkcióban Johnny Depp lenne a főszereplő, aki viszont jövőre a Karib-tenger kalózai 4-et fogja forgatni.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr531376390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása