Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megvan az Indy 5 története

2009.09.14. 22:25 koimbra 7 komment

Harrison Ford nyilatkozata szerint megvan, hogy miről fog szólni a következő Indiana Jones film, a forgatókönyvhöz pedig ez után fog hozzá George Lucas. Ha jó lesz a szkript, akkor boldogan ölti magára ismét Indiana Jones ruházatát Ford.

A színész azt nem árulta el, hogy mi lesz a történet. Mikor lesz ebből valami? Nem tudni, a negyedik forgatókönyvét is átírták kismilliószor, rengeteg író kezén átment, mire elnyerte végleges formáját. Szerintem jó lenne pár éven belül hozzálátni a forgatáshoz, mielőtt Ford teljesen kiöregszik a szerepből.

A negyedik rész 786 millió dollárt termelt világszerte a mozikban, ám a nagy bevétel mellett rengeteg negatív kritika érte a filmet, sokak szerint ez a felvonás már nem illett bele a franchiseba. Nekem kifejezetten tetszett.

Címkék: indiana jones miújság indy 5

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr961382430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.09.15. 00:00:57

Nemár, hogy tetszett, szerintem teljesen leégette az előző részeket :(
Remélem az 5 alkot majd valamit.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.15. 09:58:27

@Rorschach: Szerintem pedig nem volt semmi baj vele. Nem értem mi a baja vele mindenkinek.

exilis 2009.09.15. 10:31:28

Szerintem ugyanolyan CGI-vel agyonütött, súlytalan karikatúra lett belőle mint az SW filmekből. Nekem sem tetszett, és az ötödik részt sem várom. Stallone az egyetlen aki át tudta menteni a 80-as évek izzadságszagú, reális hangulatát a mai világba, a többi próbálkozó ( pl die hard 4) sajna megbukott :(

Spawn85 2009.09.15. 11:35:32

Nekem sem volt különösebb bajom az Indy 4-gyel, de a kedvencem továbbra is a harmadik. Úgyhogy, ha lesz ötödik, azt is meg fogom nézni.

Ha már az SW szóba került az pedig nekem bármilyen formában, bármilyen mennyiségben jöhet. :D

Tipca 2009.09.15. 15:29:22

Én sem értem, mi ez a nagy ellenszenv az Indy4 kapcsán. Tény, hogy meg sem közelíti az eredeti trilógia színvonalát, de szerintem nagyon jó kis kalandfilm volt. (Egyedül az egymásra mászó hangyákat, meg az Elvis sérós majmokat nem tudtam hova tenni... :P)

tjunior 2009.09.16. 09:15:02

Teljesen válalható az Indy4, még Shia Lebeof ellenére is.(mit látnak abban a csókában?). Simán jobb mint a Végzet Temploma, ami lássuk be nagyon gyenge a többi részhez képest.

ghavin 2009.09.17. 00:16:57

Nem láttam az Indy 4-et, nem is szándékozom megtekinteni (ettől függetlenül is fel tudnék sorolni egy tucat okot, amiért el van baszva a film, az internet csodája ugyebár), ahogyan az 5. részt sem. Lucas és Spielberg nyilvánvalóan belehülyült a vagyonba és szisztematikusan kitörlik a seggüket mindennel, ami egykor meghatározta a gyerekkoromat. Ehhez én nem adom a pénzemet, de még az illegális letöltésre sem pazarolnám a helyet a gépem merevlemezén. Komolyan mondom, ha valamilyen módon olyan hatalom birtokába jutnék, hogy a Spielberg+Lucas duót instant a túlvilágra küldjem, megtenném, mert láthatóan nem akaródzik nekik nyugdíjba vonulniuk. Kurvaélet...
süti beállítások módosítása