Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Néhány hír röviden

2009.09.15. 12:02 koimbra 4 komment

Samuel Hadida lesz a Silent Hill 2 producere, Roger Avary (Ponyvaregény) pedig a forgatókönyvet írhatja. Avary írja szintén a Return to Castle Wolfenstein szkriptjét, amely dettó számítógépes játékon alapszik.

Steven Spielberg Robert Downey Jr.-t szeretné a Harvey remake-jébe.

Az Universal stúdió kitűzte a népszerű Hasbro társasjáték alapján készülő film időpontját, e szerint a Torpedó 2011 július elsején érkezik a mozikba. A rendezői teendőket  Peter Berg végezheti, a forgatókönyvet pedig Jon és Erich Hoeber (Vakító fehérség) írják.

Jennifer Connelly, Ed Harris, Emma Roberts és Amy Madigan lesznek a főszereplői a What's Wrong With Virginia drámának. Az alkotást az Oscar-díjas Dustin Lance Black írja és rendezi. Eredetileg Liam Neeson játszott volna a filmben, helyére érkezett Harris.

Michael Bay, Steven Spielberg és Ehren Kruger ezen a héten megvitatják a Transformers harmadik részét. Korábban ugye Bay azt mondta, hogy a következő robotos film előtt egy kisebb alkotást készítene el, a stúdió viszont már 2011-ben a mozikban akarja tudni a harmadik részt.

Kamerás The Expendables előzetes, én nem néztem meg, mert rühellem az ilyen minőségű videókat, de biztos van aki tudja élvezni ezt így is.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr591383256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tipca 2009.09.15. 17:32:02

Még mindig nem tudom felfogni, kinek jutott eszébe, hogy forgassanak filmet a Torpedóból. XDD Vagy miért akarják mindenképpen összekötni a játékkal, ha csak egy egyszerű tengeralattjárós filmről van szó.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.15. 18:41:38

@Tipca: Úgy fogalmaztak, hogy ez egy epikus tengeri kaland-akciófilm lesz, tele hatalmas harcokkal.

Tipca 2009.09.16. 10:36:40

@koimbra: Aha. Szóval csak random elnevezték Torpedónak. :P Legközelebb mi jön? Aknakereső? Tetris? Super Mario Bros.? Ó, várjunk csak, olyan már van... :D

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2009.09.16. 10:44:48

@Tipca: Jönni fog a Monopoly film is :) Elvileg Ridley Scott csinálja.
süti beállítások módosítása