Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

3 hír röviden és pár kép a Kung Fu Kid forgatásáról

2009.09.17. 21:46 koimbra 4 komment

LeBron James, az észak-amerikai profi ligában játszó kosaras saját magát fogja alakítani a Fantasy Basketball Camp filmben. A vígjátékban különböző helyekről Las Vegasba érkezik 5 fiatal srác, hogy a LeBron James kosárlabatáborban megvalósítsák álmaikat. A forgatás jövő nyáron indul.

Jön az X-Men: First Class mozifilm, ennek középpontjában az X-Men trilógiában látott mutánsok fiatalkorát mutatnák be, benne lesz a fiatal Küklopsz, a tini Jean Grey és Bestia is. A Wolverine produkcióban látott Tim Pocock ismát eljátszhatja Küklopszot, ő most azt mondta, hogy jelenleg Ausztáliában szerepel egy sorozatban, ennek februárban lesz vége, majd ez után jön a First Class. Azt nem árulta el, hogy rögtön belevágnak még ekkor vagy eltelik még némi idő.

Gael Garcia Bernal (Bábel) és Kate Hudson játszik az Earthbound filmben. A történetben egy halálosan beteg nő beleszeret orvosába. Nicole Kassell (The Woodsman) rendezi a produkciót Gren Wells forgatókönyve alapján, január 18.-án kezdődik a forgatás

Forog a Kung Fu Kid, ami a Karate kölyök remake-je lesz, csak a készítők úgy gondolták, hogy a Kung Fu jobban hangzik. Will Smith az alkotás producere, fia Jaden pedig a főszerepet játssza, Jackie Chan pedig a mestere lesz. Néhány kép a forgatásról.

Címkék: képben miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr141389479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2009.09.17. 21:49:36

X-Men film jöhet, de én még mindig a 4. résznek örülnék legjobban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.17. 21:51:29

@desmondwallace: Arról szerintem el lehet feledkezni. Hugh Jackman még néhány Wolverine filmben fog kaszabolni, jön a Magento külön film, meg még ezzel a First Class-szal is majomkodnak.
Csinálják már inkább a negyediket

klesitz 2009.09.18. 11:51:21

Azért változtatták meg Kung Fu kidre, mert Chan nem a karate, hanem a kung fu sport művelője.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.18. 12:04:44

@klesitz: A 80-as években a karate volt a menő, mostanság már a kung fu hangzik jobban.
süti beállítások módosítása