Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kristen Stewart meztelenkedik a Welcome to the Rileys filmben

2009.09.18. 16:33 koimbra Szólj hozzá!

Kristen Stewart a WENN-nek árulta el, hogy a következő filmjében, a Welcome to the Rileys drámában meztelenül lesz látható. "Ez egy függettlen film, amelyet senki nem nézne meg normál esetben, de most majd mindenki azt fogja mondani, hogy: Ó, gyerünk és nézzük meg Bellát ebben a vetkőzős alkotásban-őrületes lesz"-mondta a 19 éves színésznő. "Egy nagyon megtört fiatal csajt játszom, aki épp menekül valami elől. A figura egy utcagyerek gyakorlatilag. Egy sztriptízbárban dolgozik és ott ismerkedik meg Jamaes Gandolfini karakterével, aki pont olyan halott legbelül, mint a lány...aztán egymásra találnak"-tette hozzá a színésznő.

Melissa Leo is játszik a produkcióban, aki Gandolfini feleségét alakítja. Az alkotást Jake Scott dirigálta, aki korábban videóklipeket készítetta többek között a Soundgarden, The Smashing Pumpkins, Live, Blind Melon, Tori Amos, Radiohead, R.E.M., és a U2 részére. A Welcome to the Riley-t már leforgatták, jelenleg forgalmazót keresnek a filmhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr111390984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása