Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szereposztás

2009.09.18. 16:09 koimbra Szólj hozzá!

Christopher Plummer, Brad Dourif és a még mindig csodásan kinéző Madchen Amick (elég csak a Kaliforgiára gondolni) leszerződött a Priest képregényfilmbe. Paul Bettany, Maggie Q, Karl Urban, Lily Collins, Stephen Moyer és Cam Gigandet már korábban elkötelezték magukat a produkció mellett. A történet szerint az emberek és a vámpírok már évszázadok óta háborúznak egymással, Bettany egy harcos papot fog alakítani, akinek elrabolják unokahúgát a vérszopók ő pedig a nyomukba ered. Poszter erre.

Scott Glenn is benne lesz a Sucker Punchban, a színész a fantáziavilágban fogja a főhősnőket kalauzolni. A sztori szerint egy nő egy elmegyógyintézetben sínylődik, fájdalmai elől pedig egy képzelt világba menekül, ahol különféle dolgokat kell összegyűjtenie, hogy kiszabaduljon az intézetből.

Korábban már írtam Richard Linklater tervezett filmjéről, a Liars (A-E)-ről. Azt lehetett akkor már tudni, hogy Kat Dennings fogja a főhősnő barátnőjét eljátszani, ma pedig kiderült, hogy Rebecca Hall formálhatja meg a főszereplőt.

Michelle Monaghan lesz Robert Downey Jr. felesége a Due Date filmben. Az alkotást Todd Phillips fogja rendezi. Downey Jr. egy olyan fickót fog alakítani, aki szeretne hazaérni fia születésére. Zach Galifanakis lesz a társa a kalandos úton.

Boris Kodjoe (Soul Food) is látható lesz a Resident Evil negyedik részében.

Terrence Howard, Josh Lucas, Cary Elwes és Sharon Leal alakítják a főbb szerepeket a Little Murder indie thrillerben. Lucas egy lefokozott nyomozót fog játszani, aki kap egy esélyt arra, hogy helyrehozzá régi bűnét mikor egy megölt csellista szelleme megkéri, hogy találja meg gyilkosát. Leal a csellista barátját formálhatja meg, Elwes pedig egy country klub tulaja lesz, aki talán részt vett a gyilkosságban.

Címkék: szereposztás

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr811390897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása