Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dokumentumfilm az Elm utcáról

2009.09.19. 05:27 koimbra 3 komment

Mostanában támadnak fel a régi horrorszériák megkedvelt sorozatgyilkosai. Mike Myers ismét onthatta a vért, Jason is sikeresen öldökölt, nem lepődnék meg, ha hamarosan Chucky is átesne némi vérfrissítésen. Jövőre az Elm utca tinijei sem aludhatnak nyugodtan, mivel Freddy Krueger megint eljő, vele is egy új franchise kezdődik, a régit pedig elfelejhetjük. Elfelejthetjük valóban? Nos, tesznek róla, hogy ne. Elkészítik ugyanis a Never Sleep Again: The Elm Street Legacy dokumentumfilmet, amelyben a Rémálom az Elm utcában franchise-ról lesz szó. 2010-ben adják ki majd a doksit két dvd-n, amely majd négy órás extrát és egy I Am Nancy dokumentumfilmet fog tartalmazni még, ezt Heather Langenkamp írta és rendezte, aki három részben is eljátszotta Nancy Thompson-t.

A Péntek 13 franchise-ról is készült egy hasonló His Name Was Jason címmel és Myers is megkapta a saját dokumentumfilmjét Halloween: 25 Years of Terror címmel.

Címkék: teaser

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr451391900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LOOOVE · http://szerelmes.dolgok.com 2009.09.19. 10:39:57

Talán ez az egyetlen egy műfaj, amit gond nélkül lehet remakelni.

Libikóka · http://www.minerva-szki.hu/szakkepzesek/ugyintezo-titkar.php 2009.09.19. 14:31:01

hát, már igencsak unom a remake-eket.... Bár, azért megnézem, mit hoznak ki belőle, mit lehet még beletenni?
süti beállítások módosítása