Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Van Damme olimpiai aranyérmessel kick-boxol

2009.09.19. 14:28 koimbra Szólj hozzá!

Mint tudjuk Jean-Claude Van Damme visszautasította Sylvester Stallone felkérését, így az akciósztár nem lesz látható a The Expendables filmben. Ezzel gyakorlatilag el is vághatta volna karrierje fonalát, hiszen a dvd-n kiadott alkotásai közül régen még volt egy-két nézhető darab, de mostanában már csak hulladékot gyárt. Őszintén szólva nem hiszem, hogy a már leforgatott Tökéletes katona harmadik része vagy akár az előkészületben lévő Weapon is fellendítené karrierjét (a többit pedig nem is érdemes megemlíteni).

Hiába tűnik kissé hülyének Van Damme, ötletei azért még vannak. Jövő nyáron ugyanis Las Vegasban összeméri erejét, ügyességét és tudását a ringben Szomlak Kamszinggal egy K-1-es kick-box meccs erejéig.

Kamszing  volt az első thaiföldi sportoló, aki az olimpián aranyérmet szerzett. 1996-ban pehelysúlyban győzedelmeskedett. 2000-ben és 2004-ben is indult az Olimpián, de innen érem nélkül távozott. Játszott a Jet Li főszereplésével készült Hősben is, azonban a nemzetközi verzióból kivágták a jelenetét.

Van Damme felveszi, hogy ő és ellenfele miképp készül fel erre az eseményre. Ezekből a felvételekből és a meccs alatt készülő videókból a tervek szerint dokumentumfilmet fog készíteni.

Nagy kritika siker volt a JVCD, amiben belga akciósztár saját magát alakította, lehetséges, hogy ismét valami nagy van készülőben? Esetleg egy Rocky Balboa-szerű alkotást fog összehozni, amiben a küzdelem alatt a néző lerágja a körmeit az izgalomtól? Nem tudom, de nekem olyan érzésem van, mintha azt akarná bizonyítani van olyan jó, mint Stallone a Balboában (jó tudom, az csak sima boksz volt). Vagy csak visszatér a kezdetekhez, a Véres játékhoz?

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr91392691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása