Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Érdekességek a Paranormal Activityről

2009.09.20. 14:13 koimbra Szólj hozzá!

A Los Angeles Times Paranormal Activityről szóló cikkében említ néhány érdekességet a filmmel kapcsolatban,

Steven Speilberg a film másolatát elvitte a Pacific Palisades-on lévő otthonába és nem sokkal később hozzá is látott, hogy megnézze. Majd történt vala, hogy a rendező üres hálószobájában az ajtó váratlanul belülről bezáródott. Lakatost kellett hívnia a rendezőnek, majd ezek után egy szemetes zsákban vitette vissza a filmet a stúdióba, azzal a magyarázattal, hogy az ő másolatát kísértet szállta meg.

Mikor a DreamWorks megszerezte a Paranormal Activity-t eredetileg nem akarták bemutatni a mozikban, hanem egy nagyobb költségvetésű remake-et szerettek volna belőle készíteni az eredeti film rendezőjével, Oren Pelivel.

A DreamWorks-szel kötött szerződés értelmében egy tesztvetítést kellett tartani a filmből, aztán láttak volna hozzá a remake-hez. 2008 márciusába történt meg a vetítés, ami után a nézők azt mondták, hogy egyáltalán nem unatkoztak a film alatt, de rettenetesen féltek. Ezek után döntött úgy a stúdió, hogy bemutatja a mozikban a Paranormal Activity-t.

Peli következő filmje szintén hasonló stílsuban készül majd el mint, a PE, a címe Areia 51 lesz, amit klausztrofóbiás terrorként írtak körül.

Itt olvasható az újság cikke, erre pedig a poszter és az előzetes látható.

Címkék: miújság paranormal activity

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr881394590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása