Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Írják a Sherlock Holmes folytatását

2009.09.22. 09:54 koimbra 4 komment

Még jó három hónapot kell várni a Sherlock Holmes filmre, amely képregényen alapszik és a detektív nem csak nyomozni fog és nem csak az agyát töri, hanem öklét is használni fogja és más orrát is betöri. A Warner stúdió előre iszik a medve bőrére, azaz úgy gondolja, hogy hatalmas siker lesz majd a produkció és máris a folytatáson töri a fejét. Kieran és Michele Mulroney forgatókönyvírókat kérték fel, hogy írják meg a folytatást. A producerek pedig Brad Pittet szeretnék megnyerni Holmes ellenfeléül a második részre. A színész Moriarty mesterbűnözőt játszaná, a detektív egyik legnagyobb ellenfelét.

A Mulroney házaspár a kisköltségvetésű Paper Man szuperhős filmet írta és rendezte és szintén a nevükhöz fűződik a Justice League: Mortal forgatókönyve is, a filmből viszont eddig még nem lett semmi.

Címkék: sequel sherlock holmes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr251398840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dagenham · http://bluejaunte.wordpress.com 2009.09.22. 10:17:36

Nem tudom, ki hogy van vele, nekem ez a Sherlock Holmes film abszolút nem bejövős... láttam valamelyik bemutatóját, Holmes épp hogy nem bullet time-ban aprította az ellent :).

Kb. annyi köze lesz az eredeti sztorikhoz mint az "I, Robot"-nak.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.22. 10:45:06

@Dagenham: A film nem is a regény alapján készül, hanem egy képregényből, ahol Holmes tudott vívni meg bunyózni.

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2009.09.22. 12:02:47

Szerintem teljesen jó, hogy a rendező a saját stílusának megfelelően rendezi a filmet, legyen az Sherlock vagy netán más. A lényeg, hogy nem egy újabb tucatfeldolgozását kapunk, ami a Blikkhez járt anno mellékletként, hanem egy szélesebb körben elterjeszthető, a nagyobb közönség számára is élvezhető és könnyen emészthető alkotást. Szvsz ez sokkal jobbnak és pörgősebbnek ígérkezik, mint a régiek. Persze ehhez nagyban hozzásegít Downey Jr. és Law is.

Shyllard 2009.09.22. 14:41:44

Nemhinném, hogy Guy Ritchie rossz irányba terelné a filmet, főleg olyan színészekkel, mint Downey Jr., vagy Mark Strong. A mai közönség szerintem nem tudna megemézteni egy hosszú, csak nyomozásokból álló, végén apró harcot tartalmazó filmet. Ez kell a népnek!
süti beállítások módosítása