Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Randall Wallace ismét rendez

2009.09.22. 14:44 koimbra 1 komment

John Malkovich, Scott Glenn, Dylan Walsh és Diane Lane lesznek a főszereplői a Disney égisze alatt készülő lóversenyzős filmnek, a Secretariat-nak. A sztori középpontjában  egy Triple Crown díjas fajtiszta ló és tulajdonosa, Penny Chenery áll.

A film igaz története alapszik, 1973-ban a Secretariat nevezetű ló nyert a Belmond Stake futamon, majd később a Kentucky Derbyn és a Preakness Stakesen is győzedelmeskedett. Malkovich a ló karizmatikus idomárját játssza, míg Walsh Chenery soviniszta ügyvéd férjét fogja alakítja, Glenn pedig azt az arisztokratát formálja meg, aki úgy vesztette el a fajtiszta lovát, hogy feldobott egy érmét és a szerencse nem neki kedvezett. Diane Lane pedig a paci új tulaja lesz és az által, hogy a ló nyer a versenyeken ő lett az első nő aki az ilyen futamokon nyert.

A produkciót Randall Wallace (a képen ő látható) rendezi. Wallace eddig két alkotást dirigált, szerintem mind A Vasálarcos, mint a Katonák voltunk jó, élvezhető filmek voltak. És ne feledkezzünk el arról sem, hogy ő írta a Rettenthetetlen forgatókönyvét is. A Secretatiat forgatása ezen a héten kezdődik.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr191399476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gibson · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.22. 17:07:07

A Katonák voltunk és a Rettenthetetlen isten volt, de a lóverseny nem igazán hoz lázba. :)
süti beállítások módosítása