Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Trejo a Predatorsban?

2009.09.27. 21:51 koimbra Szólj hozzá!

Mit is tudunk eddig a közelgő Predators filmről? Robert Rodriguez lesz a producer, Antal Nimród pedig a rendezői teendőket látja el. Alex Litvak írta a forgatókönyvet, Howard Berger pedig pár napja azt mondta, hogy az első Ragadozóban látott lényről mintázzák a többi Predatort is.

És a szereplők? Mostanában fog kezdődni a forgatás, szóval mondhatnák már a neveket. De eszükben sincs, viszont itt van az alábbi videó, amelyben a Punch Drunck Critics riporterének lehetősége nyílt beszélni Danny Trejoval, a színész pedig ezt mondja:

"It’s kind of in the works. We’re going to do Predators next. So Sin City’s kind of… er… a thought process… We’ll be doing Predator[s] I think in about a month."

Azt mondja, hogy "mi", azaz ő is benne lesz ezek szerint.

Címkék: predators

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr781411607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása