Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a Mimic rendezői változata

2009.09.29. 13:31 koimbra Szólj hozzá!

Guillermo del Toro első hollywood-i munkája a Mimic volt, meg kellett küzdenie a stúdióval és itt még ő maradt alul. A rendező azóta sem dolgozott Weinsteinékkel, de szó volt arról, hogy majd egyszer lesz egy rendezői változat is, egy olyan, amihez neki is köze lesz. Ez az idő most érkezett el, de del Toro elmondása szerint néhány jelenet elveszett az idők folyamán, ám talált rá alternatív megoldást, hogy be tudja fejezni ezt a változatot.

Ezen kívül megjelenik a DVD-n az 1993-ban bemutatott Cronos is, a lemezen helyet kapott a rendező Geometria kisfilmje is, amelyet anno 1000 dollárból készített, de nem tudta befejezni az alkotást úgy, ahogy szerette volna. Most viszont sikerült úgy befejezni, ahogyan elképzelte azt, del Toro megnyugtatott mindenkit, hogy nem CGI vagy ilyen dolgokat használt.

Ha még nem láttad volna ezt a rövidfilmet, de érdekel, akkor alább meg tudod nézni ezt a művet.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr201415002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása