Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek röviden

2009.09.30. 21:06 koimbra Szólj hozzá!

- Korábban már hírt adtam arról, hogy megfilmesítik Edgar Rice Burroughs regényét, a John Carter of Mars főszereplője Taylor Kitsch és Lynn Collins lesz. Ma pedig kiderült, hogy James Purefoy, Thomas Haden Church és Mark Strong erősíti jelenlétével a produkciót. Church  Tal Hajust, míg Purefoy Kantos Kánt játssza. Strong pedig Matai Shangot formálja meg.

- Mozifilm készül a Thomas, a gőzdmozdonyból. A "figura" először könyvben jelent meg, majd mesesorozat is készült belőle.

- Marc Webb rendezheti meg a dán Csak egy szerelmesfilm romantikus thriller remake-jét.

- Úgy tűnik Roger Avary egy évre a sittre megy, korábban ittasan egy oszlopnak hajtott kocsijával és az egyik utasa meghalt. Mivel Avary jelenleg a Silent Hill 2 és a Return to Castle Wolfenstein forgatókönyvén munkálkodott, így csúsznak majd a filmekkel. Habár...a dutyiban nem tudja megírni?

- Uma Thurman október 21-től áll ismét kamera elé, egy romantikus vígjátékban fog játszani, a Ceremonyt Max Winkler rendezi.

- Antoine Fuqua dirigálhatja a Prisoners. Egy időben Christian Bale és Mark Wahlberg volt érdekelt a filmben. A sztori szerint egy fickó lányát és barátját elrabolják, mivel a rendőrség tehetetlen, saját kezébe veszi az ügyet.

- Stan Lee rengeteg Marvel figura kiötlője azt mondta, hogy nagyon örülne, ha cameozhatna a következő Batman filmben. A Denevérember már más cég, a DC képregénykiadóhoz tartozik.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr631418719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása