Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek röviden

2009.10.04. 14:14 koimbra Szólj hozzá!

Az alábbi hírek a héten kerültek a nyílvánosság elé, de a szórásból kimaradtak a Filmdroidon, most pótolok néhányat röviden.

- Michael Bay bejelentette a héten, hogy 2011 július elsején érkezik a Transformers 3, a Torpedó mozifilm is ekkor került volna bemutatásra, amit dettó a Hasbro fennhatósága alá tartozik. Hogy a két produkció ne versenyezzen egymással, a Tropedó bemutatóját 2011. augusztusára tolták át.

- Hugh Jackman lesz a főszereplője a Red Steelnek. Peter Berg lesz a rendező, Steven Spielberg pedig a producer, a történet pedig egy olyan világban játszódik, ahol az emberek helyett robotok bokszolnak a ringben.

- Roman Polanski nélkül is be fogják fejezni a The Ghost filmet.

- A Szellemlovas második részéhez David Goyer 9 évvel ezelőtt forgatókönyvét fogják felhasználni.

-Sam Raimi lesz a producere a The Substitute filmnek, amely egy dán thriller remake-e lesz. Scott Derrickson lesz a rendező.

- Jamie Foxx is benne lesz a Due Date-ben. Robert Downey Jr. és Zach Galifianakis (Másnaposok) játszák a főbb szerepeket az alkotásban, Todd Phillips rendezésében fog készülni a mű, a forgatás ősszel indul. Downey Jr. egy jövendőbeli apukát alakít, aki versenyt fut az idővel, mivel szeretne hazaérni fia születésére.

- A pletykák szerint Walter Goggins leszerződött a Predators filmre.

- Dennis Hooper kórházba került, ügynöke szerint ügyfele  influenzás lett.

- Quentin Tarantino egy spanyol talk-showban beszélt a Kill Bill harmadik részéről, ebben már Vernita lánya, Nikki lenne a főszereplő (5:50 körül kerül szóba)

Az Entertainment Weekly egy új képet hozott le a Vasember 2-ből.

 

Új előzetes az Up in the Airhez

- Jelenet a The Tournamentből. A világ legjobb bérgyilkosai mérkőznek meg egymással egy kisvárosban.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr91426837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása