Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még egy vakáció

2009.10.07. 10:18 koimbra 5 komment

Emlékszik még valaki Chevy Chasre? A 80-as években, ha Chase nevét láttuk egy film elején, akkor biztosak lehettünk abban, hogy fergeteges szórakozásnak nézünk elébe, de az ő csillagát is beszippantotta egy fekete lyuk, manapság nem terem számára babér.

1983-ban mutatták be a klasszikus Családi vakációt, ami három folytatást is megélt, a Warner stúdió pedig még egy sequelben gondolkodik. David Dobkin lesz a producere a filmnek, valószínűleg ő maga fogja rendezni az alkotást.

Az eredeti vígjátékban a Chevy Chase és Beverly D'Angelo által játszott szülők fogják a gyerekeiket és egy felejhetetlen nyarlásra indulnak, melyben átszelik az Államokat. Ki is dolgoznak mindent a legapróbb részletekig, de a tervük nem úgy alakul, ahogyan azt ők elképzelték.  Az új sztori középpontjában Rusty Griswold állna (akit a legutolsó részben Ethan Embry alakított), aki már a saját kis családjával indulna nyaralni. Valószínűleg Chase és D'Angelo is visszatér.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr421433556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gunsmoke (törölt) 2009.10.07. 18:23:50

Én még emlékszem rá. Mostanában tv-sorozatokban szokott feltűnni. Legutóbb a Chuck második évadában láttam.

Egyébként a Vakáció Kollekciót imádom.

Seraphin 2009.10.07. 21:20:45

Bajnok egy plakát a vakációé. :)
De az európai a legjobb.

MariannaK 2009.10.18. 21:27:19

nagyon várom :) Mekkorákat nevettem ezeken a filmeken :)
süti beállítások módosítása