Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Videók és rövid hírek

2009.10.09. 13:39 koimbra Szólj hozzá!

- Michael Dougherty a Trick'r Treat folytatását tervezi, de ez majd a DVD eredményektől függ, ha jól teljesít, akkor jöhet a sequel. A cselekmény már egy másik helyen és más időben játszódna. (Az első részről írt irományt erre tekintheted meg.)

- Melissa Leo, AnnaSophia Robb és Brad William Henke lesznek a főszereplői a The Space Between alacsony költségvetésű filmnek, amelyet a héten kezdtek forgatni. Travis Fine írta a forgatókönyvet és a rendezői teendőket is ő látja el. A történet a 9/11 -hez kötődik, egy légikísérő az apjához utazik, aki a World Trade Centerben dolgozik.

- Ivan Reitman is benne lesz a Szellemírtók 3-ban, azt még nem lehet tudni, hogy csak szereplő lesz vagy a rendezést is elvállalja.

- Danny Boyle következő filmje igaz történeten fog alapulni, de még vacakolnak kicsit a megfilmesítési jogokkal, de már elég közel járnak a felek a megegyezéshez. Boyle nem árulta el, hogy miről fog szólni a produkció, de mivel nyáron már kiderült, hogy Aaron Ralston amerikai hegymászóról tervezi a következő moziját, valószínűsíthető, hogy ehhez láthat hozzá majd hamarosan. Ralston bal kezét egy kőtömb hozzányomta egy sziklához 2003-ban mászás közben, csak úgy tudott lejutni a hegyről, hogy egy nála lévő késsel levágta a beragadt kezét.

- Warren Ellis Gravel képregénysorozatából is filmet készítenek. A történet egy olyan ügynökről szól, aki fekete mágiával küzd a természetfeletti lények ellen.

- J.J. Abrams szeretné ha William Shatnert benne lenne a Star Trek második részében. A rendező ezen kívül azt is elárulta, hogy Leonard Nimoyt pedig a Mission: Impossible negyedik részére szeretnék megnyerni.

- Gus Van Sant következő filmje a Restless lesz, melyben Mia Wasiwowska lesz a főszereplő. A forgatókönyvet Jason Lew írja, a producerek között pedig megtalálható Brian Grazer, Ron Howard és Bryce Dallas Howard is.

- Jamie Foxx az MTV-nek beszélt a Mike Tyson filmtervéről


Négy és fél perces anyag a Harrison Ford és Brendan Fraser főszereplésével készült Extraordinary Measures-höz kapcsolódóan.

 - Mother's Day színfalak mögötti videó, Darren Lynn Bousman rendezi a filmet, Jamie King, Shawn Ashmore, Briana Evigan és Deborah Ann Woll játsszák a főbb szerepeket.

- Tobin Bell beszél a Fűrész hatról

-Valaki összekeverte a Vad dolgok trailerében hallható zenét és szöveget a Szörnyecskékkel, ez lett belőle.

- Jeffrey Dean Morgan beszél a Vörös hajnal remake-jéről.

- Tom Cruise a Wichita forgatásán

 

 
 

- És végül egy vicces fotó

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr931438639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása