Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Millennium mozifilm

2009.10.12. 17:37 koimbra 3 komment

Chris Carter eddigi pályafutását elnézve nem sok érdekes dolgot láthat az ember. Neki köszönhetjük az X-Akták sorozatot, ami két mozifilmet is megélt, egy jót és egy rettenetesen rosszat. Ezen kívül még köze volt még pár sorozathoz, de csak az egyikkel tudta úgy-ahogy megközelíteni az X-Akták sikerét. A Millennium főhőse Frank Black, (Lance Henriksen) volt, aki FBI-nál dolgozott profilalkotóként, később pedig családjával visszavonultan éldegél. Ám Blacknek újra aktivizálnia kell magát. A sorozat 3 évadot (67 rész) élt meg, mielőtt lekerült a képernyőről.

Most pedig beterveztek egy mozifilmet a széria alapján, egy függetlenül stúdió látna hozzá  az előkészületekhez. A jogok viszont a Foxnál vannak. Szóval lehetséges, hogy a Fox  megbízta őket a film elkészítésével.  Csak ez lehet a magyarázat, hiszen ki látna hozzá úgy valamihez, hogy nincsenek a birtokában a jogok. Nagy valószínűséggel Cartert  is kihagynák a filmből, nélküle fognának hozá a produkcióhoz. Ez azért tűnik rossz ötletnek, mivel (ha jól tudom) a sorozat minősége is akkor kezdett romlani, mikor Carter már vett részt benne. Henriksent viszont szeretnék meggyőzni, hogy ismét eljátssza Frank Blacket. Brett A. Hart szeretne beleülni a rendezői székbe, állítása szerint nagy rajongója a sorozatnak és ingyen is megcsinálná a filmet.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr21445515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

töklámpa 2009.10.12. 19:11:20

Tudom, unalmas vagyok, de Millennium, nem pedig Millenium.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.12. 19:15:34

@töklámpa: Nekem csak jó, ha helyreigazítanak, legalább arra ösztönöz, hogy jobban figyeljek:) Egyébként rajongója vagy a sorozatnak?

töklámpa 2009.10.13. 17:20:08

@koimbra:
Nem ismerem a sorozatot, csak megakadt a szemem a címén, és az elírástól rohamot kaptam :)
süti beállítások módosítása