Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Új forgatókönyvírók próbálkoznak az Apaches könyvvel

2009.10.13. 09:36 koimbra Szólj hozzá!

A Disney még 1997-ben szerezte meg az Apaches regény megfilmesítési jogait, a stúdió nagy harcot vívott ez ügyben a Warnerrel és a Paramounttal, de a végül az egeres cég győzött. Jerry Bruckheimer producernél landolt a lehetőség, a tervek szerint akkor egy franchise-t akartak összehozni a regény alapján, az évek alatt Marshall Todd (Bad Boys 2), John Ridley, John Fusco (Az elveszett királyság) és David Klass (Emelt fővel) foglalatoskodhatott a forgatókönyvvel, de egyikük sem ütötte meg az elvárásokat. Jelenleg Sean O'Keefe és Will Staples ügyködhet a szkripten.

Az Apaches néhány visszavonult new york-i zsaruról szól, akik Gotham legveszélyesebb bűnözőinek az elfogására szövetkeznek.

Az írópáros három forgatókönyön is dolgozott mostanság. Az egyik a World's Most Wanted, amelynek producere Neal H. Moritz lesz és az Universal égisze alatt készül majd a film, a másik pedig a The Cruelest Miles, ami a saját regényükön alapszik, ez pedig a Walden Mediahoz került, a forgatás pedig jövő év elején indul és Mark Johnson lesz a rendezője. Szintén ők jegyzik a The Murder of King Tut forgatókönyvet, Roland Emmerich dolgozhat majd ebből.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr761446882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása