Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csillagkapu folytatás?

2009.10.14. 11:23 koimbra 7 komment

Épp a minap esett szó a Függetlenség napja folytatásáról, ma pedig a Csillagkapu második részével kapcsolatban írhatok pár sorocskát. A mozifilmet 1994-ben mutatták be Roland Emmerich rendezésében és Kurt Russell főszereplésével, majd később sorozat készült a film alapján.

A Sci-Fi Wire interjút készített a rendezővel és szóba került a Csillagkapu folytatása is: "Ehh, kemény dió. Úgy értem, Dean Devlinnel folyamatosan beszélünk erről, akárcsak a Függetlenség napja második részéről, de sajnos nagyon nehéz lenne ezt most összehozni" -mondta Emmerich

Néhány éve Devlin a következőket mondta: "Szeretnénk folytatni azt a mitológiai vonalat, amit bemutattunk a filmben. Mikor elkészítettük az első Csillagkaput akkor trilógiában gondolkodtunk. Jelenleg pedig azon kell törnünk a fejünket, hogy miképp hozhatnánk ezt úgy össze, hogy a sorozathoz is hű legyen."

Az első film előzetese

Címkék: stargate miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr171449327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madárijesztő 2009.10.14. 13:40:33

A film jó volt, a sorozatot néztem egy darabig, amíg unalmassá nem vált. Második rész jöhet, felőlem tiporhatnak a sorozatra:D

Llew 2009.10.14. 14:36:27

Ez új hír? Max. az a része, hogy a sorozathoz akarják passzítani, mert amit előtte mondott az már kb. nem is tudom mióta, de sok-sok éve is felmerült. Nem tudom ki ismeri a HSX nevű filmtőzsdés játékot, amiben mindenféle, még akár csak ötlet szintjén létező filmek részvényeit is meglehet venni? Na abban már kb. 4 éve fent van az SG2, mint tervbe vett film. Ma már bármi hír, amit egy hollywoodi emberke reggeli közben kiböfög? (Ne vedd magadra koimbra, nem neked szól)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.14. 14:44:30

@Llew: :) Nyilván néha-néha nyilatkozni kell valamit, hogy tartsák a reményt a rajongókban.

Shyllard 2009.10.14. 14:56:55

A sorozat egész tűrhető, bár nem nagyon tudom elképzelni filmként. Annyi észe van már, hogy lehetetlen lenne valamilyen újjat mutatni.

Llew 2009.10.14. 16:35:36

@koimbra: Na, de ki a fene hiszi el, hogy lesz ebből még valami, ha ~5 évente elmondják ugyan azt? Nekem annak idején tetszett a mozi film is, de ma már a sorozat az igazi csillagkapu, aminek elég nagy rajongó tábora is van.

@Shyllard: Azért még lehet újat mutatni, hisz most indult útjára a második spinoff. Ráadásul tervben van még min egy az eredeti sorozathoz és egy az Atlantisz spinoffhoz kapcsolódó tv-dvd film.
Viszont úgy újat mutatni, hogy ne vágja agyon a tv sorozatokkal felépített univerzumot, mezei mozi nézőt is érdekeljen, és a megértésnek ne legyen feltétele az előzmények ismerete, na az nehéz lehet.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.14. 16:41:02

@Llew: Van aki benyal mindent:) Talán lehet, hiszen néhány sorozatból készült már mozifilm, talán ebből is lesz...egyszer...valamikor...mikor már Emmerich elfárad és drámákat rendez inkább:D:D:D

Spawn85 2009.10.15. 12:06:27

Többször volt már szó egy esetleges Csillagkapu folytatásról. Az is felmerült, hogy a sorozat szereplői szerepelnének benne esetleg. (Aztán végül is két DVD-film készült eddig a sorozat szereplőivel).

Viszont én úgy gondolom, hogy ha lesz folytatás, akkor valahogy szerintem igazodnia kéne a sorozathoz, mivel a legtöbb Csillagkapu rajongónak most már inkább a sorozat ugrik be a "Csillagkapu" szóról, mintsem a '94-es mozifilm. (Persze tudom, vannak olyan moziba járók, akik nem látták a sorozatot).
Szóval kíváncsian várom lesz-e valami ebből.
süti beállítások módosítása