Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek röviden

2009.10.14. 17:16 koimbra Szólj hozzá!

- Megváltoztatták Tom Cruise következő filmjének a címét, ezentúl Knight & Day néven fog futni. Először még Trouble Man-nek hívták, majd átkeresztelték Wichitára.

-Szeptemberben írtam róla, hogy filmet készítenek Tim Burton 1984-es sci-fi rövifilmjéből, a Frankenweenie-ből. Most azt fontolgatják, 3D-ben és fekete-fehérben készítik el a művet.

- Justin Long leszerződött a The Conspirator filmbe, Robert Redford fogja rendezni a produkciót, a történet középpontjában az Abraham Lincoln elleni merénylet és nyomozás áll.

- Mark Palansky (Penelope) rendezheti az Iron Jack akció-kalandfilmet. A sztori az 1930-as években játszódik, a főhős egy híres regényíró, aki szeretne felkutatni egy legendás kincset.

- Film készül Rashida Jones képregénysorozatából, ami a Frenemy of the State címre hallgat. A főhős egy gazdag csaj, aki az CIA ügynökévé válik. JonesWill McCormack-kel írja a forgatókönyvet.

- David Tennant és Simon Pegg lesznek a főszereplői a Burke és Hare filmnek. Két sírrablóról szól a produkció, akik az Edinburgh Medical School számára szállítanak holttesteket.

- A New Line Cinema szerezte meg már több, mint két ve Nicholas Sparks regényének, a Dear John-nak a megfilmesítési jogait. A főszerepre Channing Tatum és Amanda Seyfried szerződött le. Tarum egy katonát játszik, aki beleszeret egy konzervatív neveltetésű tanulóba (ő lenne Seyfried). A házasság is szóba kerül, csakhogy a katonát messzire szólítja a kötelesség, így sokáig nem láthatják egymást, ami erősen próbára teszi a kapcsolatukat. Lasse Hallstrom rendezte a filmet.

- Teaser poszter a Villámtolvaj filmhez, az előzetes itt nézhető meg.

- A Don McKay filmben Thomas Haden Church egy iskolagondnokot alakít, aki visszatérve szülővárosába újra összejön régi gimis szerelmével (Elizabeth Shue), a nő viszont haldoklik.

- A Vitathatatlan harmadik részének az előzetese

- Rémi Gamiette 8 perces Cable című rövidfilmje, érdemes megnézni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr791450143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása