Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Film a Variety cikke alapján

2009.10.14. 16:29 koimbra 2 komment

Gus Van Sant rendező és Bret Easton Ellis regényíró közösen fognak ügyködni egy forgatókönyvön, aminek az alapja a Vanity Fair-ben megjelent The Golden Suicides cikk. A magazin írása Theresa Duncan és Jeremy Blake (a képen)  művészpár öngyilkosságáról szólt.

Duncan volt az első, aki nők számára tervezett számítógépes játékokat, Blake pedig "digitális festészettel" foglalkozott. Azonban egy idő után egyre paranoiásabbak lettek, azt képzelték, hogy a kormány a vallási szervezetek összeesküdtek ellenük és megfigyelik őket. Duncan 2007-ben lett öngyilkos, Blake talált rá a hálószobájában, egy héttel később ő is végett vetett életének.

Gus Van Sant lkövetkező filmje a Restless dráma lesz, ennek az előkészületei most zajlanak és 2011-ben lesz a bemutatója. A főszerepet Mia Wasikowska kapta.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr841450011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Minimal · http://www.autostat.hu/markatoertenetek/7-markatoertenetek/346-opel 2009.10.14. 18:41:50

hát ez elég súlyosan hangzik. érdekes, hogy két paranoid ember így egymásra talált... a filmet meg fogom nézni azthiszem, bár nem sok jóra számítok a lelkiállapotom szempontjából. az mindenesetre felkeltette az érdeklődésemet, hogy hogyan fogják ábrázolni ennek a két paranoid embernek a személyiségét

Shyllard 2009.10.14. 19:20:58

Már így csak olvasva is elég megrázó. Kíváncsi vagyok milyen filmet fognak kihozni belőlem, remélem jó lesz.
süti beállítások módosítása