Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

David Scwhimmer a chatelésről

2009.10.15. 11:06 koimbra Szólj hozzá!

Veszélyes hely a chat, ahol a kis tizenéves csajokat elcsábíthatja bárki, majd egy találkán szépen megerőszakolják őket. David Schwimmer (Jóbarátok) következő filmje ebből fog kiindulni. A Jóbarátok sztárja fejéből pattant ki a Trust sztorija, majd Andy Bellin megírta a forgatókönyvet.

A történetben egy 14 éves lány (Liana Liberato) megismerkedik egy chatszobában valakivel, aki személyes találkozóra hívja őt. A lány el is megy a megbeszélt helyre, majd az illető megerőszakolja őt. Clive Owen és Catherine Keener játsszák a szülőket. Egyelőre ennyit lehet tudni a történetről, arról nem esett szó, hogy Owen és Keener ezek után levadásszák-e az illetőt vagy pedig hadjáratot indítanak a chatelés ellen. Legutóbb a Cukorfalatban láthattuk, hogy egy 14 éves lány megismerkedik egy 32 éves fickóval, majd találkoznak. Itt azonban a lány az, aki veszélyes.

Schwimmer utoljára két éve rendezett filmet, a Fuss, dagi, fuss vígjátékban Simon Pegg volt a főszereplő. A Trust forgatása november 7-én kezdődik.

Címkék: miújság the trust

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr971451548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása