Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Statham játssza el Charles Bronson egykori szerepét

2009.10.15. 11:38 koimbra 2 komment

1972-ben mutatták be Charles Bronson főszereplésével a Mestergyilkos (Jeges lehelet címen is futott) akciófilmet. Bronson egy Arthur Bishop nevű bérgyilkost alakított, aki a legjobb a szakmában. Egyik áldozatának a fia felnéz a fickóra és ugyanolyanná szeretne válni, mint Bishop, aki végül tanítványául fogadja őt. A srác a különféle megbizatások során kitanulja a mesterséget, ám egyszer eljön az idő mikor a tanítvány átvenné a mester helyét.

A remake-ben Bronson szerepét Jason Statham kapta meg. Donald Sutherland játssza Statham egyik célpontját, fiát pedig Ben Foster alakítja, akiből Statham bérgyilkost farag. Heteken belül kezdődik a forgatás, a rendezői teendőket Simon West (Fegyencjárat) végzi. A történeten kívül szerintem elég kevés köze lesz a két filmnek egymáshoz.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr591451604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

curby (törölt) 2009.10.15. 12:45:27

én nagyon várom ezt a filmet.jason statham az egyik kedvenc színészem.nagyon jó filmjei vannak bár az utóbbi időben volt egy két bal lépése.pl.szállító 3 illetve crank 2.azok szarok voltak.talán ezzel most javíthat meg majd a stallone-és filmmel is.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.10.15. 18:20:05

Ezt a véletlent, épp a minap néztem meg a Mestergyilkost.....nagyon jó film. :)
süti beállítások módosítása