Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Reynolds nőnek öltözik

2009.10.16. 11:12 koimbra Szólj hozzá!

Kisebb háború dúlt egy egyelőre cím nélküli romantikus vígjátékért a filmes cégek között, amiből a Working Title került ki győztesen. A film főszereplője Ryan Reyndols lesz, aki nőnek öltözik és a volt bartánőjével "haverkodik" össze, csak azért, hogy rájöjjön miképp tudja visszahódítani őt. Fogalmam sincs mit láthattak a fejesek ebbena  történetben, hogy így ráugrottak, de majd meglátjuk.

A forgatókönyvet Allen Loeb írja, Eric Fellner és Tim Beven lesznek a producerek. Nem tudni még, hogy mikor látnak hozzá a forgatáshoz, Reynolds ebben az évben még ráér, aztán jön a Deadpool, a Zöld Lámpás és a Wolverine film is, no meg nem is oly rég szerződött le a Motorcade akcióba. A színész legközelebb a Buried thrillerben lesz látható, ezt csak jövőre mutatják be.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr371453821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása