Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tom Hanks szívesen eljátszaná ismét Robert Langdon professzort

2009.10.16. 14:01 koimbra Szólj hozzá!

Az MTV News az Ahol a vadak várnak premierjén váltott néhány szót Tom Hanksszel a Da Vinci-kód harmadik részével kapcsolatban. Arra a kérdésre, hogy vajon el fogja-e olvasni a könyvet, a színész azt válaszolta, hogy már túl van rajta, a múlt héten fejezte be. Szerinte a regény fantasztikus volt és nagyszerű filmet lehetne belőle készíteni. Ha a stúdió ismét felkéri, hogy játssza el Robert Langondt, ő nem fog nekik hátat fordítani. Az alábbi videó sajnos egy reklámmal indít (max fél perc, mindig mást ad), majd megnézheted a rövid interjút Hanksszel.

Dan Brown regénye, a Lost Symbol szeptemberben jelent meg és rögtön rekordokat döntögetett az eladással, de rentegeg negatív vélemény és kritika született a könyvvel kapcsolatban.

A Da Vinci-kód csak a mozikban 758 millió dollárt hozott (Amerikában 217-et), míg az Angyalok és démonok csupán 486 milliót termelt (Amerikában 133-at). Még így is elég szép ez az összeg, tehát mindenképpen megéri belevágni a filmeseknek a harmadik részbe.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr571454150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása