Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fox visszavonulót fűjt

2009.10.20. 12:03 koimbra Szólj hozzá!

Michael Bay boldogan jelentette be múltkor, hogy hozzáláttak a Transformers harmadik részének a forgatókönyvéhez. Arról is lehetett hallani, hogy a rendező megfontolja Megan Fox kinyírását a folytatás elején, mivel már elege van a színésznő kirohanásiból. Fox szombaton a Tv Scream díjátadón ezt mondta a közönségnek: "Általában nem szoktam ilyet tenni, de el kell mondanom valamit. Rengeteg hamis hír kering azzal kapcsolatban miképp is érzek a Transformersszel kapcsolatban. Tisztázni szeretném, hogy tudom milyen közönséges a szerepem ebben a nagyszerű filmben. A mozi kihúzott engem az ismeretlenség homályából és lökést adott a karrieremnek. Szóval én csak hálás tudok lenni azért, hogy benne lehettem ebben a franchise-ban."

Érdekes, érdekes, meg kell hagyni frankón meghátrált a "kicsike". Úgy látszik megijedt, hogy Bay tényleg ki(ny)írja a karakterét. Szerintem nem is dönthetett volna jobban, minthogy ezt elmondja a díjátadón, ha folytatta volna a Bay elleni kirohanásokat és megjegyzéseket, akkor elég hamar eltűnt volna a süllyesztőben, mivel gyakorlatilag a Transformersen kívül nem tud sikeres filmeket felmutatni. Még egy-két ilyen szöveg és Bay is megenyhül.

Címkék: miújság transformers 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr451462800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása