Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mit akarnak a srácok?

2009.10.20. 12:22 koimbra Szólj hozzá!

Mit akarnak a tini srácok? Biztos vagyok benne, hogy nem az jár a 14-15 évesek fejében, hogy milyen diplomát akarnak és nem azon gondolkodnak azon sem, hogy hol lesznek majd 10 év múlva. A tizenéves srácok fejében a csajozás gondolata futkározik folyamatosan, azon belül is a szex meg az ehhez kapcsolódó tevékenységek.

A New Line stúdió berkein belül fog elkészült a What Boys Want vígjáték, melyben Selena Gomez lesz a főszereplő, akit leginkább a Disney Channelen lehet látni. Az Amy Andelson és Emily Meyer által írt filmben Gomez karaktere hirtelen képes lesz arra, hogy a körülötte lévő srácok gondolatait meghallja. Szerintem ez így erősen R kategóriás produkciónak hangzik, de biztosan PG-13-as szintű film lesz, ám akkor mire fognak gondolni a tinik?

2000-ben a Mi kell a nőnek? vígjátékban Mel Gibson egy villámcsapás következtében képessé vált arra, hogy a csajok gondolataiban olvasson.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr511462837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása