Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Park! Netpercesek

2009.10.23. 11:53 koimbra Szólj hozzá!

Egy hónapja kaptam egy mailt a netperces pályázatokkal kapcsolatban, azt kérték, ha lehetőségem van, akkor tegyem ki a blogra, ennek eleget is tettem. Most ismét kaptam egy mailt ezzel kapcsolatban, 163 egyperces érkezett be a pályázatra.

Lezárult a Park! Netpercesek, a Daazo.com és a Millenáris Nonprofit Kft. közös kisfilmes pályázata. A játék kedvéért mindösszesen 136-an ragadtak kamerát vagy mobiltelefont, hogy megmutassák, nekik mi jut eszükbe a PARK szó hallatán. A 163 elkészült egyperces közt találunk számos filmetűdöt, humoros családi videót, szkeccsfilmeket, de akad klasszikus dramaturgiájú kisjátékfilm, véres horror-tanulmány, film noirt idéző thriller és animációs film is. A kisfilmek megtekinthetőek a Netpercesek honlapján és a Daazo.com-on.

A pályaművekre november 29-én éjfélig lehet szavazni, az eredményhirdetés pedig - a korábban megjelölt időponttól eltérően - 2009.10.31-én, szombaton este 19 órától lesz a Toldi moziban. A díjátadón derül majd ki, hogy melyik film lett a közönség kedvence, és kinek ítéli oda a Madarász István és Ujj Mészáros Károly filmrendezőkből, Madaras Péter fesztiváligazgatóból, Fehér Károly producerből, valamint Libor Anita filmes szakújságíróból álló szakmai zsűri az 1000 eurós fődíjat, valamint a Netpercesek különdíjait. A díjátadót a nyertes alkotások vetítése követi, a levezetésről pedig a Realistic Crew zenekar gondoskodik. A rendezvényre a belépés ingyenes!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr151469478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása