Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rövid hírek

2009.10.23. 14:10 koimbra Szólj hozzá!

- Dylan Baker újra eljátszhatja Dr. Kurt Connor szerepét a Pókember negyedik részében. Még nem lehet tudni, hogy ki lesz a Hálószövő ellenfele, de Raimi elmondta, hogy szeretné, ha majd egyszer a Gyíkkal csapna össze a Pókfej. A képregényekben Connor alakult át Gyíkká.
- Anne Hathaway, Neil Patrick Harris és Rodrigo Santoro lesznek hallhatóak a Rio animációs filmben, ennek főszereplője egy papagáj lesz, aki elhagyja összkomfortos ketrecét és Rio de Janeiro-ba repül.
- A DreamWorks beszerezte a Wicked könyvsorozat megfilmesítési jogait, Aaron és Matthew Benay írják a forgatókönyvet. A történetben egy fiatal nő rájön arra, hogy boszorkányok leszármazottja, majd később beleszeret egy srácba, aki szintén hasonló képességekkel bír, mint ő maga, csak éppen a rivális csapathoz tartozik.
- Nem csak nálunk, de Spanyolországban is X kategóriás lett a Fűrész 6.
- Jelenet az Újholdból

- Final Solution dán horror teasere.

- Jimmy Kimmel Fűrész paródiája

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr251469702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása