Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alakul A félszemű seriff szereplőgárdája

2009.10.26. 21:36 koimbra Szólj hozzá!

A Coen tesók következő filmtervéről már tudni lehet néhány hónapja, ezek szerint a fivérek az 1969-es A félszemű seriff western ujráját készítik el, de állítólag a produkció inkább Charles Portis regényére támaszkodik majd. A 69-es verzióban a John Wayne által alakított karakter, Rooster Cogburn állt a középpontban. Coenéknél pedig az a lány lesz a főszereplő, aki megbízza Cogburnt, hogy keresse meg szülei gyilkosát.

Jeff Bridges már leszerződött, ma pedig két újabb színésszel bővült a csapat, Matt Damon és Josh Brolin is aláírt a a filmre. Bridges alakítja Cogburnt, Damon pedig egy La Boeuf nevű fickót fog játszani, aki segíti a nyomozást. Brolin a lány szüleinek a gyilkosát formálja meg. 

A forgatás márciusban indul és a Paramount még 2010-ben be szeretné mutatni a filmet, ugyanis a stúdió bízik abban, hogy 2011-ben az Oscar-jelöltek között tudhatja majd a produkciót. Steven Spielberg lesz a film producere.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr391477413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása