Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bruckheimer stratégiai játékból készít filmet

2009.10.27. 10:50 koimbra Szólj hozzá!

Jerry Bruckheimer úgy gondolta nagyszerű filmet lehetne készíteni a Shattered Union számítógépes játékból, gyorsan bezsákolta a megfilmesítési jogokat és J. Michael Straczynskit (Babylon 5 sorozat, Ninja Assassin) kérte fel a forgatókönyv megírására. A forgatás kezdetét még nem tűzték ki.

Miről szól a játék? "A közeljövőben járunk, amikor David Jefferson Adams gyanús körülmények között történő megválasztásával minden idők legellenszenvesebb elnöke kerül a Fehér Házba. A tiltakozások ellenére a Legfelsőbb Bíróság is bizalmat szavaz az elnöknek, és továbbra sem lát indokot az elmozdítására. A helyzet rövidesen drámai fordulatot vesz egy Washingtonra dobott nukleáris bomba képében, ami elpusztítja a teljes kormányzatot és a vezérkar nagy részét." A PcGurun olvashatsz bővebben a játékről.

Érdekes lesz látni, hogy egy körökre osztott stratégia játékból miképp készítenek filmet. Bár Bruckheimert ismerve tömény háborút kap az ember az arcába és a végén az amerikai zászlót is lengetni fogják.

Címkék: miújság játékból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr771478303

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: click for source 2018.11.23. 06:52:45

Doktor House 3.Évad 20.Rész - online film Park

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása