Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mango 2

2009.10.29. 19:27 Miecs Szólj hozzá!

Mango 2. rész: Scarlett kampány

 

Oké, oké... értjük mi, hogy skarlát színű, de az nem minden esetben szép. És meglepetésre egy gyönyörű nőt kapunk vissza a kampány neve alatt. Pontosabban Scarlett Johansson-t. Nem hiába fogytak el a Cruz lányok a Mango kampányból, végül le is lettek cserélve sokak örömére, sokak bánatára. Bárhogy is vélekedünk, a változtatás megtörtént.

 

Nah de mit illik tudni Scarlettről a filmek világában:

            Ez a fiatal majdnem 25 éves lány ugyan amerikai színésznő, de nem tűnik amerikai gyökerekkel rendelkezőnek. Nem hiába, hiszen édesapja dán, édesanyja lengyel emigráns, ám Scarlett már az USA földjén látta meg a napvilágot. Nemcsak szép, de sikeres is, ám ami még várat magára az a Golden Globe „elismerés” (Golden Globe díjra jelölték már).1994 óta aktív pályáján, de első igazán elismert szerepe az 1998-as A suttogó című film volt Robert Redford oldalán. Szerepelt az Amerikai rapszódia-ban 2001-ben melynek rendezője Gárdos Éva volt. Kisebb filmek, nagyobb filmek, kisebb szerepek, nagyobb szerepek és végül eljutottunk A fekete dália-ig (2006) Josh Hartnett oldalán és az Egy bébiszitter naplója-ig (2007). 2008-ban viszont olyan szerepeket kapott, amikre szerintem mindenki emlékezni fog. Nekem is ekkor lopta be magát a szívembe. Elérkezett ekkor A másik Boleyn lány ideje, Scarlett mint Mary Boleyn, Anna Boleyn VIII. Henrik tragikus sorsú feleségének testvéreként. Woody Allen múzsája címet is bekebelezhette, hiszen a Vicky Cristina Barcelona-ban Cristina szerepét ő formálhatta meg. A Nem kellesz eléggé után én már várom a következő Scarlett-es filmet! Egy kis bulvár Scarlettről: 2008. őszén teljesen titokban ment férjhez. Míg 2009. júliusában férjével Ryan Reynolds-cal még az adoptáláson gondolkodtam, addig augusztusban csúnyán összevesztek. Ez a bulvárhír októberre eljutott oda, hogy már válással rémisztgetik a nagyérdeműt az újságírók.

 

Mango és Scarlett:

            2009-ben felröppent a pletyka, hogy Scarlett Johansson lehet a Mango új arca, viszont nem tartott sokáig ez a pletyka, hisz májustól már biztos volt. Cruz lányok mentek, Scarlett jött… Nem is akármilyen kollekcióval. A 2009-es őszi/téli kollekció a 80-as éveket idézi és nem szakít az állatmintákkal. Színeiben marad a sötétek többek között a fekete és a kék, stílusában pedig a soha meg nem unható csőnadrág. A kreatív igazgató szerint: "Scarlett a Mango ideális városi célcsoportját testesíti meg, fiatal, humoros és lehengerlő személyisége van”. Íme! Igazi Mango-s képek!

 

A Divatblogok Éjszakája teljes programja itt található

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr931484155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása