Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Warren Ellis képregénysorozata a vásznakon

2009.11.02. 10:33 koimbra Szólj hozzá!

Warren Ellis ismert névnek számít a képregények világában, a rengeteg munkája közül a Black Summer képregénysorozatára esett rá a Vigilante Entertainment választása, ebből készítene mozifilmet. Fel is kérték Ryne Pearsont (Képlet), hogy írjon a széria alapján forgatókönyvet.

2007-ben jelent meg az első rész az Avatar Press kiadásában, a történet középpontjában pedig a Seven Guns nevezetű szupercsapat áll, akik képesek átalakítani a testüket úgy, hogy megálják a helyüket az utcai harcok, bunyók során. A csapat célja, hogy a West Coast városkában érvényt szerezzenk a törvénynek, de nem csak a gengszterekkel, hanem a korrupt rendőri erőkkel, a helyi önkormányzattal és a kapzsi magáncégek kisebb hadseregével is fel kell venniük harcot.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr861492587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása