Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Martin és Baldwin lesznek az Oscar házigazdái

2009.11.04. 10:55 koimbra 1 komment

Múlt hónap közepén esett szó arról, hogy az Oscar-díjátadó szervezői ismét azt szeretnék, ha Hugh Jackman vezetné a show-t. A színész azonban nemet mondott a felkérésre, viszont  Bill Mechanic és Adam Shankman örömmel vállalta, hogy ellátják a produceri teendőket.

A szervezők nem estek kétségbe Jackman elutasító válasza hallatán. Először Robert Downey Jr. és Ben Stiller körül legyeskedtek kicsit, de  őket sem érdekelte a lehetőség, így végül úgy alakult, Steve Martin és Alec Baldwin szórhatja a poénokat az Oscaron és talán dalra is fakadnak. Martint harmadjára éri az a megtiszteltetés, hogy vezetheti a díjátadót. Baldwin eddig csak a nézőtérről figyelhette, miképp is zajlanak itt a dolgok, 2003-an A szerencseforgatóért jelölték a díjra (,"de Oscar bácsi meg nem gyütt")

"Úgy gondoljuk, hogy Steve és Martin tökéletesen megfelelnek arra, hogy az Oscar házigazdái legyenek. Steve-nek már van tapasztalata ezen a téren,  Alec pedig némi frissességet hoz a műsorba." -mondták a producerek

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr351497943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2009.11.05. 08:51:10

értük érdemes lehet fennmaradni
süti beállítások módosítása