Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pattinson egy népszerű francia írót fog eljátszani

2009.11.04. 13:49 koimbra Szólj hozzá!

Nicole Kidman lesz a partnere Robert Pattinsonak a Bel Ami filmben, amely 19. században élt népszerű francia íróról, Henri René Albert Guy de Maupassant-ról (a képen) szól. A produkciót  Decland Donnellan és Nick Ormerod  brit színdarabrendező fogja dirigálni. A forgatás februárban indul, Londonban és Budapesten zajlanak majd a munkálatok.

Pattinsonnak könnyedén hozni kéne a szerepet, hisz' korábban a spanyol művészt, Salvador Dalit formálta meg, Kidman pedig Az órákban Virginia Wolf brit szerzőt alakította, ezért a szerepéért Oscar-díjat is kapott.

Az író Normandiában nőzz fel, egy ideig hivatalnokként tengette életét, majd később az írásaiból élt meg. Több, mint 30 novelláskötete, színdarabja és regénye jelent meg. Negyvenéves korában elméje elborult és végül egy elmegyógyintézetben hunyt el. A literatura oldalán olvashatsz bővebben az íróról.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr821498282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása