Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek röviden

2009.11.06. 16:42 koimbra Szólj hozzá!

-Stephen Frears rendező és D.V. DeVincentis forgatókönyvíró a Pop, csajok satöbbi után ismét egyesítik tudásokat egy film erejéig. A produkció Beth Raymer memoárján alapszik, amely Lay the Favorite, Take the Dog címmel fog megjelenni tavasszal. A történet egy harmincas éveiben járó nőről szól, aki nála jóval idősebb matekhoz értő emberekkel barátkozik össze, összedugják fejüket és kigondolják miképp tudnának Las Vegasban nagyot kaszálni.
- J.J. Abrams a régen elég népszerű Micronauts játékfigurák alapján fog filmet készíteni Robopocalypse címen.
- Ashely Greene lesz a The Apparition horror főszereplője, a producerként Joel Silver fogja felügyelni a projektet. Todd Lincoln írja és rendezi a produkciót. A sztori szerint egy kolis kísérlet rosszul sül el és egy természetfeletti entitás jelenik meg a gonoszabbik féléből.
- Method Man és Angelic Zambara leszerződött a The Mortician filmben, amely 3D-ben fog készülni. Edward Furlonggal és Tom Hardy-val még nem sikerült megegyezni.
- Isla Fisher alakítja a főhőst a Desperadosban. A történet szerint egy csaj dühösen ír e-mail új fickójának amiért szex után csendben lelépett. A csaj aztán rájön arra, hogy a férfi kómába esett és egy mexikói kórházban fekszik éppen, ezért a Fisher által alakított karakter útra kell néhány barátjával, hogy ott legyen mikor a férfi felébred a kómából és ne tudja elolvasni a mailt.
- Ezt a jelenetet nem láthattátok a Brüno (kritika erre) filmváltozatában, de a dvd-n már rajta lesz.

- És egy jelenet a Planet 51-ből.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr471505028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása