Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kép a 30 Days of Night folytatásából

2009.11.07. 13:59 koimbra 3 komment

Nemrégiben láttak hozzá a Magyarországon még nem forgalmazott 30 Days of Night horror folytatásának, amit már csak DVD-n fognak kiadni. Az első részben egy alaszkai kisváros kénytelen 30 napot teljes sötétségben eltölteni minden évben, ám mikor ez újra bekövetkezik vérszomjas vámpírok lepik el a környéket, az egyik túlélő pedig Stella volt, akit Melissa George alakított, ám a sequelben már nem ő alakítja a karaktert. A folytatásban Stella csatlakozik egy csapat vámpírvadászhoz, ugyanis fűti a bosszúvágy barátja halála miatt. Rhys Coiro (A túlvilág szülötte), Mia Kirshner (Fekete Dália), Harold Perrineau (28 héttel később), Kiele Sanchez (A Perfect Getaway), Diora Baird (Texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet)  és Monique Ganderton játsszák a főbb szerepeket. Egy képet láthattoka folytatásból, amin Stella valószínűleg már hozzálátott a vérszívók öldöséséhez

Címkék: képben sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr571507092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brekicc 2009.11.08. 05:30:43

Nem értem minek csinálnak 1 gyenge első résznek, egy b kat folytatást? 6.6 -nál észbekaphattak volna a készítők hogy semmi értelme ezt folytatni, mert nagyon gagyi lett. Ráadásul a képek amiket a filmből láttam, se meggyőzőek Josh Hartnett-el együtt sem.

Nem csoda hogy 2007 óta sem hozták be az első részt. :)

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2009.11.08. 09:30:08

Az első rész messze van a gyenge fogalmától. Az utóbbi évek egyik legjobb vámpírhentje szerintem.
Imdb meg nem az isten, a 6.6 teljesen mindegy. Plusz, ha nem is láttad, csak imdbre alapozol, az már régen rossz. Hidd el, nem minden szar, ami 7 pont alatt van :)

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2009.11.08. 12:55:42

Nekem kifejezetten tetszett az első rész.
Nem korszakalkotó film, de szórakoztatásnak megfelelő.
A sok gagyi vámpíros közül szerintem ez igenis jól sikerült.
Vámpíros filmnek az a 6.6 nem is rossz.
Alapban a horrorok kevesebbel indulnak az imdb-n.
süti beállítások módosítása