Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Hetedik rendezője és forgatókönyvírója újra együtt munkálkodik

2009.11.09. 11:26 koimbra Szólj hozzá!

Andrew Kevin Walker nem egy termékeny író, az elmúlt egy évtized alatt összesen három forgatókönyvet tett le az asztalra, a 8MM, az Álmosvölgy legendája és a Farkasember remake szkriptjéhez fűződik a neve. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy  a legismertebb és műve a Hetedik volt, ezt a produkciót David Fincher rendezte. 14 év után Kevin Walker és Fincher újra egyesíti erejét, hogy a gyöngyvászonra adaptálják Max Ehrlich The Reincarnation of Peter Proud című könyvét. Michael De Luca és Fincher lesznek a film producerei.

Ehrlich anno írt már a saját regénye alapján egy forgatókönyvet, ebből 1975-ben készült egy film, amit J. Lee Thompson rendezett, Margot Kidder és Michael Sarrazin volt a főszereplő benne.

A könyv egy egyetemi professzort állított a középpontban, akinek visszatérő rémálmai vannak, később rádöbben arra, hogy előző életéből lát jeleneteket. A prof elhatározza, hogy felkutatja vízióinak a forrását, a keresésben barátnője is segítségére van. Végül rábukkannak egy nőre és annak lányára, akik megválaszolhatják az álmaiban látott dolgokat.

Még nincs kijelölve, hogy mikor kezdik a forgatást, előtte még David Fincher elkészíti a The Social Network produkciót, aminek a története a Facebook körül forog.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr631511130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása