Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Castlevania fejlemények

2009.11.15. 13:42 koimbra 3 komment

Egy ideje már próbálják tető alá hozni a Castlevania mozifilmet, amely a népszerű számítógépes játék alapján készülne, a történet Draclua és a vámpírölő Belmond család harcát mutatná be.

A forgatókönyvet Paul W. S. Anderson írta és a produkció megrendezésével is kacérkodott, ám inkább átadta a lehetőséget Sylvain White-nak (Örökké tudom mit tettél tavaly nyáron), de a forgatás csak nem kezdődött el, White pedig lelépett és hozzálátott a Losers képregényfilmhez. Ezek után James Wan-t (Fűrész, Death Sentence) kérték fel arra, hogy dirigálja le az alkotást, aki gyorsan át is írta Anderson forgatókönyvét. Wan akkor azt mondta, hogy a producereknek tetszenek az ötletei, ezen kívül még animekinézetű szereplőket és gótikus sztorivonalat emlegetett.

Ám ez már a múlté, ugyanis Jeremy Bolt, a film producere azt mondta, hogy  Paul W. S. Anderson ismét azon gondolkodik, hogy megrendezze a Castlevaniát, ezen kívül pedig a Metal Gear Solid játék filmadaptációjának a rendezői székére is esélyes. Szintén Anderson készítheti majd el A három muskétás új változatát 3D-ben, a 80 milliós produkció a tervek szerint szeptembertől foroghat.

Címkék: miújság játékból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr471526666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2009.11.15. 14:42:15

Na ez is jöhetne már, egészen el lehetett lenni ezzel a játékkal is :)

Alex Mahone 2009.11.15. 17:56:54

Andersonnak lehet valami speckó trükkje, ha ennyi szar film után még mindig ott legyeskedik Hollywoodban...

Brekicc 2009.11.15. 18:00:43

Csodálkoznék ha ebből valami jó sülne ki végül. Bár legalább nem Uwe viszi a projektet. :)
süti beállítások módosítása